Kamerový systém

predaj - montáž - servis - poradenstvo

Každý objekt riešime individuálne, nakoľko cenová ponuka od nás je stále pripravená na mieru.
Snažíme sa Vám priniesť čo najviac informácií pre jednotlivé objekty, ktoré potrebujete zabezpečiť.
Sme certifikovaný montážny partner značky Tiandy.

background
Kamerový systém / FAQ
Otázky a odpovede
  • Má vaša spoločnosť oprávnenie na inštaláciu kamerového systému?

    Áno, bez toho by spoločnosť ako taká nemala inštalovať bezpečnostné technológie.
    Naša spoločnosť je držiteľom licencie na prevádzkovanie technickej služby od roku 2018. Číslo licencie PT 002177.

  • Čo je to kamerový systém a z čoho sa skladá?

    Kamerový systém je technické zariadenie na zaznamenávanie obrazu a zvuku zväčša v chránenom objekte.
    Jeho skladu tvoria kamery, ktoré sú pripojené ethernetovým káblom k záznamníku (NVR), ktorý má v sebe obsiahnuté dátové úložisko (HDD), kam sa daný záznam uchováva. Celý systém je možné jednoducho ovládať pomocou myšky a monitora ako aj cez app-ku v mobile pomocou internetu alebo lokálnej siete.

  • Montujete kamery po celom Slovensku ?

    Áno, montáž kamier vykonávame v rámci celej SR, naše sídlo je na východnom Slovensku v meste Spišská Nová Ves, kde sa nachádza aj showroom. Pobočku máme taktiež aj v Bratislave.

  • Na aké objekty ponúkate kamery?

    Montáže kamerových systémov ponúkame na akékoľvek objekty, ktoré je potrebné monitorovať. Dokážeme dať kamery všade tam, kde sa nachádza stabilná elektrická energia.

    Ponúkame kamery určené pre rodinné domy, malé ale i veľké podniky typu obchod, prevádzky, sklady, veľké výrobné objekty, rôzne rekreačné objekty – chaty, bytové a domové jednoty. Vo verejnom sektore sú to školy, mestá, alebo obce.

  • Za aký čas sa vykoná montáž kamier?

    Všetko to záleží od veľkosti objektu a počtu kamier, či dĺžky kabeláže a jej uloženia. Rodinné domy sa snažíme namontovať do 1 max 2 dní. Iné objekty závisia od veľkosti, členitosti a počtu sledovaných bodov.

    Vieme sa taktiež prispôsobiť a v prípade dohody vykonať montáž aj mimo pracovného týždňa, v závislosti od danej situácie a požiadavky klienta.

  • Kde všasde môžem kamery sledovať ?

    Odpoveď znie jednoducho 🙂 všade tam kde máte dostupné internetové pripojenie. A to bezplatnou mobilnou aplikáciou EasyLive pre Android a iOS. Taktiež kamery je možné sledovať priamo na monitore pri záznamníku (NVR), prípadne cez aplikáciu pre platformu Windows či Mac.

  • Musí inštaláciu systému vykonať len ``certifikovaná`` firma?

    Pri menších inštaláciách nemusí, ale v tomto prípade sa stratí záruka na funkčnosť systému ako celku, keďže môže byť nainštalovaný neodborne a môžu byť pozmenené nastavenia. Preto túto možnosť neodporúčame.

    V prípade natiahnutia kabeláže, ktorú si dokážete natiahnuť aj sami pre kamerový systém sa táto záruka nestráca, pred samotnou montážou sa vykoná odborné meranie kvality kabeláže a následne sa systém nainštaluje.

  • A čo ochrana osobných údajov ? Ako nato ? (GDPR)

    Na vlastnom pozemku môžete monitorovať všetko čo potrebujete bez obáv a zbytočných papierov. Iné to je pri inštalácii kamier pre bytové domy, väčších alebo zdielaných objektov, predajní kde je potrebné mat vypracovanú bezpečnostnú smernicu a dokumentáciu ako aj mať riadne označený priestor kam človek, zákazník vstúpi a bol týmto označením riadne informovaný. S vypracovaním dokumentácie a bezpečnostnej smernice Vám radi pomôžeme 🙂

Preferované značky kamier
Našu ponuku kamerových systémov tvoria zvučné značky a výrobcovia.

Prečo značka Tiandy?

Zákazníkom vždy odporúčame značku Tiandy, ktorú preferujeme z mnohoročných skúseností pri montáži kamerových systémov. Značka Tiandy sa osvedčila svojou vysokou spoľahlivosťou. Značka Tiandy ponúka široké prehľadné portfólio kamier pre akékoľvek využitie. Buď sa jedná o rodinný dom, alebo bankovú inštitúciu.

Značku Tiandy si môžete prezrieť v našom Showroom-e v Spišskej Novej Vsi.

Spoločnosť Tiandy Technologies, založená v roku 1994, je popredným svetovým poskytovateľom inteligentného monitorovacieho riešenia a poskytovateľa služieb, ktorý je plne farebný na plný úväzok a je na 7. mieste v oblasti sledovania. Ako svetový líder v odvetví video sledovania integruje Tiandy AI, veľké dáta, cloud computing, internet vecí a kamery do inteligentných riešení zameraných na bezpečnosť. S viac ako 2 000 zamestnancami má Tiandy viac ako 60 pobočiek a podporných centier doma aj v zahraničí.

So silným a vysoko schopným výskumným a vývojovým tímom ako jadrom našej spoločnosti sme ako prví v tomto odvetví v roku 2015 predložili koncept „starlight“, ktorý sme aplikovali do IPC, aby sme získali ostrý a farebný obraz v statickej scéne 0,002. Lux. Potom sme vylepšili kamery „Super Starlight“ s exkluzívnym algoritmom TVP na zachytenie obrazu v statickej scéne 0,0004 Lux v roku 2017 a potom v dynamickej scéne 0,0004 Lux v roku 2018, keď sme kompletne spustili rad zariadení Star, ktorý pozostáva z IPC, PTZ a Panoramatický seriál. Teraz, s užívateľsky prívetivým, samostatne vyvinutým GUI, „Easy7“ VMS a „EasyLive“ mobilnou aplikáciou, ponúkame cenovo výhodné produkty a produkty založené na projekte vrátane 2MP až 16MP kamery, 4x až 44x PTZ kamery a 5kanálového až 320ch NVR, podporujúci míľnik a patriot. Posilnení našou pokrokovou výrobnou linkou SMT a prísnym systémom kontroly kvality sme schopní poskytnúť 8 miliónov kusov IPC s nižšou ako 1% chybovosťou ročne. So všetkými týmito snahami sme tiež prví v tomto odvetví, ktorí získali národnú známu značku. Okrem toho sme certifikovaní CMMI5, navrhujeme 25 priemyselných noriem, máme plné členstvo v ONVIF a získavame viac ako 500 patentov na dizajn produktov a autorských práv na softvér.

Usilujeme sa o vysokokvalitné produkty a vyvíjame rôzne priemyselné riešenia, od inteligentného susedstva, inteligentného dopravného systému, inteligentného vzdelávania, finančného systému až po inžinierstvo vodných zdrojov atď. V súčasnosti máme našich zákazníkov vo viac ako 60 krajinách a naše produkty a služby sa používajú v viac ako 500 inteligentných miest, ako aj v Davos Forum, londýnskom letisku Heathrow a majstrovstvách sveta v Brazílii atď. Zameriavame sa na rozvoj spoľahlivej platformy spolupráce pre našich partnerov a sľubujeme našim zákazníkom bezpečný inteligentný život s poslaním „Vision for World “. Bez ohľadu na požiadavky, Tiandy vždy a dokáže nájsť spôsob, ako splniť vaše potreby.